Reacties

Reacties

Wilt u uw ervaringen over de begeleiding van Omzien met anderen delen, dan kunt u hier een reactie plaatsen.

Schrijf een nieuwe reactie

 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat deze het beoordeeld is.
Cynthia Lokers
Hoi Lonneke Het is even geleden maar was er nog niet aan toegekomen. Wij willen je heel hartelijk danken voor de goede zorgen na het overlijden van mijn moeder. Je bent een heel warm persoon en luistert naar de wensen van de familie. We kijken met een goed gevoel terug naar onze dienst. Hebben er ook mooie en lieve reacties op gehad. Lieve groetjes
Sandra van Zundert
Lonneke is betrokken geraakt bij het regelen van de uitvaart van mijn man. Ik had een aantal specifieke wensen en ideeën over de invulling van zijn afscheidsdienst. En mede door Lonneke haar betrokkenheid en inlevingsvermogen is de dienst zo mooi geworden, dat er zelfs reacties kwamen van aanwezigen die zeiden dat hun uitvaart ook op deze manier gedaan mag worden. En dat de afscheidsdienst een diepe indruk heeft gemaakt op de aanwezigen, omdat die liet zien wie mijn man was. Lonneke had goed het overzicht in wat er geregeld moest worden, is punctueel in haar afspraken en heeft op z'n Brabants gezegd haar benen onder haar lijf uitgelopen. En wist op een natuurlijke manier aan te sluiten bij mijn wensen en gedachten. Zonder haar hulp had ik dit niet op deze wijze voor elkaar kunnen krijgen. Mede hierdoor kan ik terug kijken op een waardig afscheid van mijn man. Janita heeft achter de schermen werk uit handen van Lonneke genomen. En via deze weg wil ik beide dames nogmaals ontzettend bedanken Sandra van Zundert
Frank Wouters
We waren op zoek naar iemand die ons kon begeleiden in het proces naar de uitvaart van mijn vader toe. Iemand die ons op het juiste pad hield, en de juiste prioriteiten stelde en scherp hield, zonder direct het roer in handen te nemen. En dat is precies wat Lonneke deed. We hebben zelf de regie gehad over de zaken die we zelf wilden doen, met steeds de juiste hoeveelheid input en begeleiding vanuit haar zijde. Aan ons de keuze voor locatie, kist, invulling van de dienst, kaarten enzovoorts. Geen onnodig regelwerk, kosten of overhead. Lonneke, bedankt voor je steun en begeleiding in deze moeilijke week. Jouw warmte en respectvolle behandeling heeft dit voor ons allen een flink stuk draaglijker gemaakt. Hopelijk hebben we je voorlopig niet nodig, maar als dat wel zo mocht zijn, dan weten we je zeker te vinden!
Henk Doff
Op 3 september 2017 overleed onverwacht mijn vrouw Joke in het ziekenhuis. Ik werd geattendeerd op Lonneke de Vrij en heb geen moment spijt gehad dat ik haar in de arm heb genomen. Lonneke probeerde samen met mij de wensen die ik / mijn vrouw hadden zo goed mogelijk te vervullen, zonder zelf een stempel te willen drukken. De herdenkingsdienst was daardoor zeer persoonlijk van aard en ik kijk er met voldoening op terug. Het was goed zo! Lonneke is een representatieve vrouw met een sterk ontwikkeld empatisch vermogen, heeft oog voor detail en is zeer transparant in haar kosten. Ik kan haar zeker aanbevelen.
frans stijntjes
Op 15 september j.l hebben wij afscheid genomen van mijn lieve vrouw Mia Stijntjes. Na haar overlijden op 8 september heeft Lonneke de Vrij van uitvaartbegeleiding Omzien alles voor ons geregeld. Zij nam alle taken op zich en deed dat met grote liefde en warmte. Daardoor hebben wij heel fijn afscheid van Mia kunnen nemen en heeft zij nog 7 dagen thuis kunnen verblijven. Wij danken Lonneke en haar assistente voor haar zeer betrokken begeleiding. Ik kan en zal haar zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. Met vriendelijke groet, Frans Stijntjes
Frans Wijffels
Na een slopende ziekteperiode , door de spierziekte MS, van 27 jaar heeft begin dit jaar mijn vrouw euthanasie aangevraagd. Op 23 februari is mijn vrouw, moeder en oma aan haar laatste reis begonnen. Zij heeft haar uitvaart samen met Lonneke geregeld, hierdoor is de uitvaart precies geregeld zoals zij dit wilde. Ze heeft alle verzoeken en mogelijkheden met een lach en een traan met Lonneke kunnen bespreken. Ook met de donor coördinator en de hersenbank is door Lonneke zeer prettig samen gewerkt. Toen mijn vrouw bij uitvaartcentrum de Leeuw terug kwam, hebben we samen met hun medewerkers haar verzorgd, opgemaakt en ervoor gezorgd dat ze er vredig bij lag. De uitvaart in het crematorium Zegestede was zeer goed geregeld en werd door familie en kennissen als een mooie uitvaart ervaren. Ook de nazorg door Lonneke is geweldig, we hebben heel veel steun van haar gehad. Wij raden dan ook iedereen die helaas een dierbare verliest en daar de uitvaart voor moet gaan regelen aan, dit door Omzien Uitvaartbegeleiding te laten verzorgen. Met vriendelijke groet, Frans Wijffels
Isabella van rij
17 februari 2017 was de uitvaart van mijn lieve moeder. Lonneke heeft mijn moeder gelukkig nog persoonlijk kunnen spreken over haar laatste wensen. Het is zo snel gegaan met mijn moeder, maar Lonneke konden we direct bellen. Ze heeft ons heel goed begeleid en nam alle taken op zich en ook de nazorg is helemaal super, Harstikke bedankt Lonneke, voor de goede zorgen voor mijn moeders laaste reis. Je bent een topper en ik kan jou zeker aanbevelen als iemand een dierbare verliest. Bedankt voor alles.
Yvonne Derijcke
6 februari 2017 was de prachtige uitvaart van mijn lieve mooie Pa. Wat een betrokken, professionele en warme begeleiding door Lonneke de Vrij, in de periode naar de uitvaart toe. Lonneke, niets was jouw teveel, je bent zo'n waardevolle begeleiding geweest voor mijn moeder en mijn zus en ik. Heel hartelijk bedankt! Ik kan iedereen jouw toevertrouwen voor een prachtig warm en waardig afscheid.
Sabrina Roks
Dankbaar voor de warme en begripvolle begeleiding na het overlijden van mijn moeder. Alle wensen waren bespreekbaar. Mede door het meedenken, alles voor ons tot in de puntjes te regelen en de steun hebben wij een een mooi, warm en persoonlijk afscheid van onze moeder, schoonmoeder, oma, zus en schoonzus gehad. Lonneke je was een grote steun. Bedankt! Uitvaartbegeleiding Omzien is zeker aan te raden als u een dierbare verliest.
Sylvia van Eijk
Lonneke en Janita hebben geweldige begeleiding en zorg geleverd in de periode na het overlijden van mijn vader. Ze waren kalm en respectvol en legden alles goed uit. Ook voor mijn verstandelijk beperkte moeder. Zij behandelden haar met respect en legden alles rustig op haar niveau uit. Zo had zij zeker het gevoel optimaal betrokken te zijn bij deze moeilijke zaken, maar als het teveel werd was het ook geen probleem en kon zij zich terugtrekken. Ook de wens om zelf mijn vader te verzorgen, aan te kleden en in de kist te leggen was geen probleem, en Lonneke heeft dit samen met mij gedaan. Ze gaf goede instructies en dit was voor mij heel fijn om '' zelf'' te kunnen doen. Ook mijn moeder wilde hier graag bij zijn en werd heel goed opgevangen door Janita. Heel bijzonder is het feit dat Janita, toen ik net geboren was, 4 weken heeft gekraamd bij mijn ouders en er dus nu ook weer bij was. Dit hebben wij allemaal als heel fijn en speciaal ervaren. We hebben zo een prachtig en vooral waardig afscheid voor mijn vader kunnen creëren, waarbij mijn moeder, de begeleiding van de woonvoorziening waar hij woonde, mijn pleegouders, mijn verloofde en ik heel betrokken bij waren. Hier zijn wij ze heel dankbaar voor!
Elga van Wenum en kinderen
Na het overlijden van mijn man/onze vader heeft Lonneke de uitvaart niet alleen geregeld maar ook in alle opzichten begeleid. We zijn haar heel dankbaar voor de manier waarop zij dit heeft gedaan: zorgvuldig in de praktische zaken en respectvol en vol zorg zowel naar degene toe die ons zo lief was en is als naar ons die achterbleven. Lonneke dacht met ons mee en realiseerde onze wensen. Dankzij haar hebben wij ons volledig kunnen bezighouden met ons verlies en het verwerken daarvan. Dank je wel, Lonneke en team!
Aly Breure – Lodders
Lonneke en Janita hebben de uitvaart van een familielid uitstekend begeleid! Onze wens om ons familielid in haar vertrouwde omgeving op te baren, in haar geval op haar kamer in een psychiatrische inrichting is mogelijk gemaakt. Op deze manier hebben haar huisgenoten op hun eigen manier afscheid kunnen nemen. Het meedenken en mogelijkheden scheppen door OMZIEN heeft ons een goed gevoel gegeven over de uitvaart. Veel werk is ons uit handen genomen en bracht rust in moeilijke dagen! Bedankt!.
Conny, Ruben, Mitchel, Britt
In de heftige en verdrietige tijd na het overlijden van Willem, zijn we door Lonneke geweldig begeleid en opgevangen. Het afscheid en de uitvaart zijn mede dankzij Lonneke erg persoonlijk en fijn verlopen. We voelden ons erg gesteund ! Bedankt !
Daniëlle Deijkers
De persoonlijke begeleiding van Lonneke, de aandacht, het meedenken; alles was bespreekbaar…heel fijn dat in zo'n zware periode er zo goed meegedacht en begeleidt wordt! Zeker een aanrader als je voor het moeilijkste afscheid in leven komt te staan!